З днем народження, рідний Університете!!!

pic%5CM%5CY%5CMykolaiv National University

29 вересня 2017 року Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського відзначає свою 104-ту річницю від дня заснування та 99-ту річницю від дня народження Василя Олександровича Сухомлинського!

За більш ніж вікову діяльність наш вищий навчальний заклад пройшов довгий та славний шлях від учительського інституту до національного університету, який гідно несе ім’я видатного українського педагога, письменника, публіциста та поета Василя Олександровича Сухомлинського. Наша альма-матер динамічно розвивається. Крок за кроком Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського наближується до європейського рівня освіти – зараз він є одним з найкращих університетів південної України. За цим визнанням – стоїть наполеглива праця науково-педагогічних працівників та високі досягнення студентів.

Працівники університету – викладачі, співробітники є одним з найбільших його багатств, бо саме вони підтримують авторитет якісної освіти впродовж всього існування вищого навчального закладу. А студенти старанно та віддано працюють на благо університету, прославляючи його ім’я по всій країні та за її межами .

Тож у цей визначний день щиро вітаємо весь професорсько-викладацький колектив, студентів та працівників Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського та бажаємо всім міцного здоров’я, добробуту, життєвої сили, енергії, невичерпної наснаги та звершень усіх починань в ім’я рідного Університету.

Віримо, що пройде сто, двісті, триста років, а Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського залишатиметься лідером серед вищих навчальних закладів не лише України, а й світу.

Успіхів на цьому нелегкому шляху !

Студрада філологічного факультету